Last edited by De Banier
24.06.2021 | History

1 edition of Het leven in eigen hand? found in the catalog.

Het leven in eigen hand?

vragen rond moderne medische technologie en genetische manipulatie

 • 440 Want to read
 • 558 Currently reading

Published by Administrator in De Banier

  Places:
 • United States
  • Subjects:
  • De Banier


   • Download Het leven in eigen hand? Book Epub or Pdf Free, Het leven in eigen hand?, Online Books Download Het leven in eigen hand? Free, Book Free Reading Het leven in eigen hand? Online, You are free and without need to spend extra money (PDF, epub) format You can Download this book here. Click on the download link below to get Het leven in eigen hand? book in PDF or epub free.

   • nodata

    StatementDe Banier
    PublishersDe Banier
    Classifications
    LC Classifications1993
    The Physical Object
    Paginationxvi, 106 p. :
    Number of Pages47
    ID Numbers
    ISBN 109033603519
    Series
    1nodata
    2
    3

    nodata File Size: 2MB.


Share this book
You might also like

Het leven in eigen hand? by De Banier Download PDF EPUB FB2


Herinner je successen en vergeet of vergeef je fouten. Van een managementfunctie ging ik naar de functie als Lead Business Analist binnen de afdeling Reverse. ziet u veranderingen aankomen en weet u daar op de juiste wijze op te anticiperen• 正體中文 Chinees - Traditioneel Taal. De meesten zijn volgelingen die zich laten vormen en leiden door de leiders. Maar ik kan er niets aan doen, toch? Misschien kan je me nog wat tips geven. Voor leidinggevenden een absolute must. Ook al was niet meer duidelijk waarom!

Voel je ergens een verkramping in je lijf, of een zwaarte? laat u uw de regie liggen zelfs op zaken waar u wel invloed op hebt• In mijn optiek heb je 3 typen mensen.

Zelfregie of eigen regie nemen in uw leven: wat houdt dat in?

Bepaal waar je naar toe wilt. Er liggen hier genoeg uitdagingen waar je zelf de verantwoordelijkheid voor kan nemen. Hoe je daar persoonlijk verandering in kunt aanbrengen lees je in dit boek, waarmee de weg wordt vrij gemaakt om eindelijk die doelen te bereiken, die lang gekoesterde dromen in vervulling te laten gaan.

Integendeel, je maakt die ander verantwoordelijk voor wat jij voelt. Overigens komt het woord pad-vinder op zijn beurt weer van het woord Goeroe. Te veel afhankelijkheid gaat ten koste van je zelfvertrouwen. Als we je account op een ander apparaat herkennen, hoef je niet opnieuw de keuze te maken. wat er wel toe doet.

- Maak tijd en ruimte vrij in je agenda om bewust te voelen. Ze doen van alles, bewust of onbewust, om maar niet te hoeven voelen.